SolarEdge

"Alleen installatiebedrijven met het hoogste niveau van expertise in onze SolarEdge PV-systemen kunnen lid worden van dit programma. Deze installateurs hebben jarenlang ervaring opgebouwd als het gaat om zonne-energiesystemen voor thuisgebruik, en hebben zich keer op keer in de praktijk bewezen in de installatie van SolarEdge-producten en de implementatie van SolarEdge-oplossingen."


- SolarEdge -


Welke voordelen heeft dat voor u dat wij SolarEdge Installer Plus zijn: 


→   Professioneel advies over het ontwerp van uw PV-systeem en de keuze van de juiste componenten

→   Levering en implementatie van een PV-systeem van hoge kwaliteit

→   Uitstekende klantenservice na installatie

→   Service tijdens de gehele levensduur van het systeem

→   Een probleemloze verwerking van uw garantieaanvraag, mocht die ooit nodig zijn
SolarEdge EV Lader.

Verlaag uw energierekening


Met het gebruik van gratis zonne-energie kunt u de stijgende kosten van energie compenseren en profiteren van structurele besparingen.

Bespaar op onnodige installatiekosten


Een aparte laadpaal is niet nodig: die is al ingebouwd in uw zonne-energiesysteem.

Beheer alles vanaf uw telefoon


Op afstand het laadproces starten of instellen dat u met netstroom laadt op momenten dat het netstroomtarief laag is.

Leun met gerust hart

achterover


12 jaar garantie (verlengbaar tot 20/25 jaar), in plaats van de 2 tot 4 jaar die gebruikelijk zijn voor laadpalen.

Rijdt u al elektrisch? Of bent u van plan om over te stappen? Laad uw elektrische auto voortaan op met zonne-energie en u weet zeker dat u profiteert van een duurzame én voordelige oplossing.


Wist u dat...

... puur het bezit van een elektrisch voertuig niet genoeg is om de CO2-uitstoot te compenseren van een conventionele auto? U draagt alleen bij aan een verlaging van de uitstoot als u voor het opladen van uw auto gebruikmaakt van een duurzame energiebron.SolarEdge Home EV-lader Wallbox 22kW,6m kabel.Typ2,

Mode 3 laadstation, met maximaal 32 A (22 kW) laadvermogen, Geleverd met een laadkabel van 6 m met stekker type 2, Bediening en bewaking via de mySolarEdge app, inclusief afstandsbediening, slimme planning en laadgeschiedenis, Geïntegreerde RFID-kaartauthenticatie, MID

Laad sneller op


Tot 2,5 keer sneller opladen als u zonne- energie toevoegt aan stroom uit het net.

Wees klaar voor de toekomst


Nog geen elektrische auto? U kunt vandaag al de 2-in-1 omvormer laten installeren en de kabel en de houder later toevoegen.

SolarEdge bidirectionele DC-gekoppelde oplader  (EV) 


SolarEdge heeft een bidirectionele DC-gekoppelde oplader voor elektrische voertuigen (EV) onthuld op Intersolar Europe te München voorgesteld


De DC-gekoppelde architectuur van de in Israël gevestigde fabrikant van omvormers maakt gelijktijdig opladen van elektrische voertuigen mogelijk, rechtstreeks via zonne-energie, thuisbatterijopslag en het elektriciteitsnet. De lader is aangesloten op een- of driefasige omvormers via een DC-buscircuit dat tot 200% kan worden overgedimensioneerd, waardoor de EV kan worden opgeladen met overtollig PV.

De lader heeft een laad-/ontlaadsnelheid van 12/24 kW en een piekefficiëntie van DC tot DC van 99%.

De nieuwe lader zal voertuig-naar-huis (V2H) en voertuig-naar-grid (V2G)-diensten op zonne-energie mogelijk maken.


De verwachting is dat deze in de tweede helft van 2024 commercieel verkrijgbaar zijn.


V2G-toepassingen maken het automatisch opladen en ontladen van de EV-batterij mogelijk op basis van dynamische energieprijzen. Hierdoor kunnen huiseigenaren betalingen ontvangen van hun elektriciteitsleverancier door opgeslagen EV-batterijvermogen terug te leveren aan het elektriciteitsnet tijdens vraagresponsgebeurtenissen

U kunt geld besparen en de waarde van uw PV-systeem verhogen wanneer u met SolarEdge ONE de energieproductie, -consumptie en -opslag in hun huis optimaliseert.