Easee Laden

Thuis laden

Een slimme en veilige lader voor thuis


Waarom Easee?

Onze Laadrobot voor elektrische auto’s is ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op het werk.


Duik je de techniek achter het laden in, of wil je gewoon en stijlvol en makkelijk te gebruiken laadpunt aan de muur hebben dat altijd doet wat het moet doen? Alles is mogelijk, onze lader is compleet in te richten naar jouw eigen smaak en wensen.

Kies jouw kleur


We hebben front covers in vijf verschillende kleuren, de keuze is aan jou! Mocht je toch van auto wisselen, of besluiten om je huis te schilderen, dan kan je altijd weer een andere kleur uitkiezen. Onze front covers zijn los te bestellen, en makkelijk zelf te vervangen.

Easee App


Controleer de status van je lader, pas het laadvermogen aan en plan laadsessies in.

Klein en robuust


Onze laders zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben geen extra bescherming nodig tegen zon, sneeuw, wind of regen. Met IP54-certificering, 11 sensoren en intelligente temperatuurmeting houdt de lader jou en je huis altijd veilig.

wit
antracietgrijs
rood
donkerblauw
zwart


1. Waarom zou ik een thuislader voor mijn elektrische auto moeten kopen?


Onze lader is veiliger en sneller dan opladen via een stopcontact.

Je kan ook slim laden – wanneer de stroom het goedkoopst is.2. Hoe lang duurt het om de auto op te laden?


Met Easee laad je tot tien keer sneller dan met een standaard stopcontact.

De lader benut het maximaal beschikbare vermogen en garandeert een optimale laadervaring.3. Werkt de Easee lader met mijn elektrische auto?


Ja. Onze laders passen op alle auto’s en in elk elektriciteitsnet.

De lader past zich automatisch aan, zodat je veilig achterover kan leunen en geen omkijken meer hebt naar de auto.4. Hoe ga ik verder met het kopen van een thuislader?


De Easee lader kunt u via Solare aankopen. Je kan kiezen of je de lader met of zonder montage te bestellen.

Contacteer ons, kies een kleur en bestel – een wij doen de rest.