Zonnepanelen

Panelen waar wij onderanderen mee werken:

SunPower® zonnepanelen (327Wp) - 25 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

(Mits rechtstreeks aangekocht bij een erkende SunPower partner/installateur, anders heeft u 0 jaar garantie!!!)

SunPower maakt het verschil!


Sinds 1985 is de missie van SunPower om de meest betrouwbare en efficiënte zonnesystemen op de markt aan te bieden. Met meer dan 7 miljoen geplaatste panelen ter wereld heeft SunPower de duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn panelen aangetoond.


Uniek bij deze installatie is ook het garantietermijn van 25 jaar 

SunPower bied met trots een garantie aan die even efficiënt en betrouwbaar is als haar technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u over een slecht presterend paneel beschikt gaat Sunpower over tot repareren of vervangen en herinstalleren. Een eenvoudig telefoontje volstaat.

De garantie SunPower dekt datgene waar andere fabrikanten geen dekking geven:

            →   Verwijderen van slechte panelen

            →   transport

            →   installatie nieuwe panelen.


Deze panelen zijn voorzien van een hoog rendement en uitstekende duurzaamheid. De E-serie panelen zetten meer zonlicht om in elektriciteit, produceren 36% meer energie per paneel en 60% meer energie per m2 over 25 jaar. Door de hoge prestatie in jaar 1 levert dit 7-9% meer energie per nominale watt op, dit voordeel neemt alsmaar toe en resulteert in 20% meer energie over 25 jaar.SunPower = gebouwd voor ieders gemoedsrust:


Levert constant en probleemloos energie en dat over een zeer lange levensduur.Een uniek ontwerp - SunPower Maxeon zonnecel technologie:


De SunPower Maxeon zonnecel is de enige cel die op een vaste koperen fundering is gebouwd en amper onderhevig is aan aantasting en barsten die conventionele panelen degraderen. Cellen van andere merken gebruiken een minder duurzame metalen pasta op de voor- en achterkant om de energie die de cel genereert te geleiden. Sunpower Maxeon cellen zijn verankerd op een stevige koperen basis. Het unieke ontwerp verwerkt de extra energie die elke cel genereert, en maakt ze zo goed als immuun voor scheuren en corrosie die ervoor zorgt dat standaard zonnecellen gestaag energie verliezen of het helemaal laten afweten.


Temperature Swings:

https://www.youtube.com/watch?v=kdi-qmhCLgI

Standing up to shade:

https://www.youtube.com/watch?v=dlZSL4C0VYQ

MAXEON technology:

https://www.youtube.com/watch?v=VX3QV_pnm0k

SUNPOWER Maxeon 3 (400Wp) - 25 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Maximaal vermogen. Minimalistisch ontwerp:


Toonaangevende efficiëntie betekent meer vermogen en besparingen per beschikbare oppervlakte. Met minder panelen vereist, is minder echt meer.Meer energie. Meer besparingen:


Ontworpen om in 25 jaar 60% meer energie te leveren in dezelfde ruimte in realistische omstandigheden zoals gedeeltelijke schaduw en hoge temperaturen.

SUNPOWER Performance (320Wp) - 25 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Hoge vermogens:


Het vergrote actieve oppervlak gecombineerd met monokristallijne PERC cellen, optimaliseren de vermogensdichtheid en verlagen de kosten van het systeem.Hoge prestaties:


Tot 28% meer energie uit hetzelde oppervlakte op een termijn van 25 jaar.Ç Unieke parallelle circuits maximaliseren de energieproductie tijdens de ochtend- en avonduren, bij schaduw of vervuiling.Eersteklas esthetiek:


SunPower Performance residentiële panelen met zwart kader en zwarte backsheet passen mooi bij uw dak en zorgen voor elegantie.

DENIM (315Wp - 325Wp) - 35 jaar productgarantie - 35 jaar vermogensgarantie

Europees paneel:


DENIM zonnepanelen worden geproduceerd in Europa. Met Europese productiefaciliteiten bent u altijd zeker van

een snelle beschikbaarheid van de DENIM zonnepanelen. Kortom, een zekere keuze, zonder risico voor u, uw

installateur of uw importeur.Lichtgewicht & elegant design:


De glas glas zonnepanelen van DENIM zijn stevig en licht in gewicht waardoor ze gemakkelijk kunnen worden

geplaatst. Bij de ontwikkeling van de DENIM zonnepanelen is tevens zeer veel aandacht besteed aan het design waardoor de panelen een toevoeging zijn voor ieder dak.Niet reflectered solarglas:


Het speciaal ontwikkelde, niet reflecterende, solarglas en de PID vrije hoogrendementscellen zorgen voor

excellente prestaties en een optimale opbrengst van het DENIM glas-glas zonnepaneel.

DENIM mono (325Wp - 340Wp) - 15 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Hoge kwaliteit & hoog vermogen:


De DENIM Mono zonnepanelenlijn bestaat uit panelen met een zeer hoge opbrengst welke voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. De vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. Zo bent u zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.Uitstekende garantie:


Voor de 15 jaar fabrieksgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.Half cut cell technologie:


De toegepaste half cut cellen zorgen dat de stroom een kortere afstand moet afleggen. Gevolg: minder weerstand en meer opbrengst. Het paneel is opgebouwd uit 2 secties waardoor het beter bestand is tegen schaduw. Hierdoor presteert het optimaal, zélfs wanneer het paneel gedeeltelijk in de schaduw ligt.

LG NeON® 2 BLACK (tot 340Wp) - 25 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Verbeterde vermogensgarantie:


LG NeON® 2 Black heeft een verbeterde vermogensgarantie. De jaarlijkse degradatie is gedaald van -0,5 %/jr naar -0,33 %/jr.Esthetisch dak:


Bij het ontwerp van de LG NeON® 2 Black stond het uiterlijk voorop; dunnere draden die op een afstand allemaal zwart lijken. Door het moderne design van dit product kan de waarde van uw eigendom omhoog gaan.Betere prestaties op zonnige dagen:


LG NeON® 2 Black presteert nu nog beter op zonnige dagen dankzij de verbeterde temperatuurcoëfficiënt.Dubbelzijdige celstructuur:


De cel in de LG NeON® 2 Black kan zowel aan de voor- als achterkant vermogen genereren. Het invallend licht reflecteert van de achterkant van het paneel en wordt opnieuw opgenomen waardoor het extra vermogen genereert.

LG NeON® R (tot 375Wp) - 25 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Verbeterde vermogensgarantie:


De LG NeON® R wordt geleverd met een verbeterde vermogensgarantie. Na 25 jaar garandeert LG ten minste 90,8 % van het oorspronkelijke vermogen van de LG NeON® R.Een mooi dak:


Bij de ontwikkeling van de LG NeON® R was het design een belangrijke factor. Het esthetische uiterlijk, dat ontstaat door de elektrodevrij celvoorzijde, kan de waarde van een gebouw verhogen.Betere prestaties op zonnige dagen:


Dankzij de verbeterde temperatuurcoëfficiënt is de opbrengst van de LG NeON® R op zonnige dagen verder verbeterd.Hoge opbrengst:


Bij de ontwikkeling van de LG NeON® R werd de efficiëntie beduidend verhoogd. Daarom zijn deze panelen bijzonder geschikt om optimaal gebruik te maken van beperkte ruimte.Buitengewoon duurzaam:


Dankzij de nieuwe versterkte frameconstructie kan de LG NeON® R drukbelastingen tot 6.000Pa en onderdrukbelastingen tot 5.400Pa weerstaan.

LONGI (345Wp - 365Wp) - 15 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Wat is LONGI?


Wat LONGI met name bijzonder maakt is de productie van wafers, oftewel zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 18 jaar op Mono en is de grootste leverancier van monokristallijn siliciumwafers ter wereld, daar andere solar fabrikanten hun cellen inkopen (bij met name LONGI Solar) is Longi Solar verantwoordelijk voor zijn eigen productie. Met meer dan 17.000 medewerkers in 12 landen is deze wereldspeler de echte nummer één in de productie van monokristallijne high efficiënt Perc zonnecellen. In de 18 jaar dat LONGI actief is in de zonnepanelenmarkt hebben ze meer dan 12 Gigawatt geproduceerd. 12 jaar na oprichting is het bedrijf beursgenoteerd aan de Shanghai Stock Exchange.

LONGi Solar is dan ook dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi mono zonnepanelen & zonnecellen.

LONGi zonnepanelen presteren 3x beter dan IEC normen voorschrijven en zijn daarmee een uitstekende keus voor zowel installateur als eindgebruiker. 

Solare


Neerstraat 20/1

9636 Nederzwalm

Volg ons:


Openingstijden bureau:Maandag - Vrijdag:        

Zaterdag:                     

Zondag:   

08:30 - 17:00

10:00 - 12:30

gesloten