Thuis laden

Een slimme en veilige lader voor thuis


Waarom Easee?

Onze Laadrobot voor elektrische auto’s is ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiënt mogelijk te maken. Eén laadpunt dat geschikt is voor alle elektrische auto’s en elke situatie: thuis of op het werk.


Duik je de techniek achter het laden in, of wil je gewoon en stijlvol en makkelijk te gebruiken laadpunt aan de muur hebben dat altijd doet wat het moet doen? Alles is mogelijk, onze lader is compleet in te richten naar jouw eigen smaak en wensen.

Kies jouw kleur


We hebben front covers in vijf verschillende kleuren, de keuze is aan jou! Mocht je toch van auto wisselen, of besluiten om je huis te schilderen, dan kan je altijd weer een andere kleur uitkiezen. Onze front covers zijn los te bestellen, en makkelijk zelf te vervangen.

Easee App


Controleer de status van je lader, pas het laadvermogen aan en plan laadsessies in.

Klein en robuust


Onze laders zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben geen extra bescherming nodig tegen zon, sneeuw, wind of regen. Met IP54-certificering, 11 sensoren en intelligente temperatuurmeting houdt de lader jou en je huis altijd veilig.

wit
antracietgrijs
rood
donkerblauw
zwart


1. Waarom zou ik een thuislader voor mijn elektrische auto moeten kopen?


Onze lader is veiliger en sneller dan opladen via een stopcontact.

Je kan ook slim laden – wanneer de stroom het goedkoopst is.2. Hoe lang duurt het om de auto op te laden?


Met Easee laad je tot tien keer sneller dan met een standaard stopcontact.

De lader benut het maximaal beschikbare vermogen en garandeert een optimale laadervaring.3. Werkt de Easee lader met mijn elektrische auto?


Ja. Onze laders passen op alle auto’s en in elk elektriciteitsnet.

De lader past zich automatisch aan, zodat je veilig achterover kan leunen en geen omkijken meer hebt naar de auto.4. Hoe ga ik verder met het kopen van een thuislader?


De Easee lader kunt u via Solare aankopen. Je kan kiezen of je de lader met of zonder montage te bestellen.

Contacteer ons, kies een kleur en bestel – een wij doen de rest.


SolarEdge EV Lader.

Rijdt u al elektrisch? Of bent u van plan om over te stappen? Laad uw elektrische auto voortaan op met zonne-energie en u weet zeker dat u profiteert van een duurzame én voordelige oplossing.


Wist u dat...

... puur het bezit van een elektrisch voertuig niet genoeg is om de CO2-uitstoot te compenseren van een conventionele auto? U draagt alleen bij aan een verlaging van de uitstoot als u voor het opladen van uw auto gebruikmaakt van een duurzame energiebron.

Verlaag uw energierekening


Met het gebruik van gratis zonne-energie kunt u de stijgende kosten van energie compenseren en profiteren van structurele besparingen.

Bespaar op onnodige installatiekosten


Een aparte laadpaal is niet nodig: die is al ingebouwd in uw zonne-energiesysteem.

Laad sneller op


Tot 2,5 keer sneller opladen als u zonne- energie toevoegt aan stroom uit het net.

Beheer alles vanaf uw telefoon


Op afstand het laadproces starten of instellen dat u met netstroom laadt op momenten dat het netstroomtarief laag is.

Leun met gerust hart

achterover


12 jaar garantie (verlengbaar tot 20/25 jaar), in plaats van de 2 tot 4 jaar die gebruikelijk zijn voor laadpalen.

Wees klaar voor de toekomst


Nog geen elektrische auto? U kunt vandaag al de 2-in-1 omvormer laten installeren en de kabel en de houder later toevoegen.

SolarEdge bidirectionele DC-gekoppelde oplader  (EV) 


SolarEdge heeft een bidirectionele DC-gekoppelde oplader voor elektrische voertuigen (EV) onthuld op Intersolar Europe te München


De DC-gekoppelde architectuur van de in Israël gevestigde fabrikant van omvormers maakt gelijktijdig opladen van elektrische voertuigen mogelijk, rechtstreeks via zonne-energie, thuisbatterijopslag en het elektriciteitsnet. De lader is aangesloten op een- of driefasige omvormers via een DC-buscircuit dat tot 200% kan worden overgedimensioneerd, waardoor de EV kan worden opgeladen met overtollig PV.

De lader heeft een laad-/ontlaadsnelheid van 12/24 kW en een piekefficiëntie van DC tot DC van 99%.

De nieuwe lader zal voertuig-naar-huis (V2H) en voertuig-naar-grid (V2G)-diensten op zonne-energie mogelijk maken.


De verwachting is dat deze in de tweede helft van 2024 commercieel verkrijgbaar zijn.


V2G-toepassingen maken het automatisch opladen en ontladen van de EV-batterij mogelijk op basis van dynamische energieprijzen. Hierdoor kunnen huiseigenaren betalingen ontvangen van hun elektriciteitsleverancier door opgeslagen EV-batterijvermogen terug te leveren aan het elektriciteitsnet tijdens vraagresponsgebeurtenissen