Zonnepanelen

SunPower® zonnepanelen (327Wp) - 25 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

(Mits rechtstreeks aangekocht bij een erkende SunPower partner/installateur, anders heeft u 0 jaar garantie!!!)

SunPower maakt het verschil!


Sinds 1985 is de missie van SunPower om de meest betrouwbare en efficiënte zonnesystemen op de markt aan te bieden. Met meer dan 7 miljoen geplaatste panelen ter wereld heeft SunPower de duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn panelen aangetoond.


Uniek bij deze installatie is ook het garantietermijn van 25 jaar 

SunPower bied met trots een garantie aan die even efficiënt en betrouwbaar is als haar technologie. In het onwaarschijnlijke geval dat u over een slecht presterend paneel beschikt gaat Sunpower over tot repareren of vervangen en herinstalleren. Een eenvoudig telefoontje volstaat.

De garantie SunPower dekt datgene waar andere fabrikanten geen dekking geven:

 • Verwijderen van slechte panelen
 • transport
 • installatie nieuwe panelen.


Deze panelen zijn voorzien van een hoog rendement en uitstekende duurzaamheid. De E-serie panelen zetten meer zonlicht om in elektriciteit, produceren 36% meer energie per paneel en 60% meer energie per m2 over 25 jaar. Door de hoge prestatie in jaar 1 levert dit 7-9% meer energie per nominale watt op, dit voordeel neemt alsmaar toe en resulteert in 20% meer energie over 25 jaar.


SunPower = gebouwd voor ieders gemoedsrust:

Levert constant en probleemloos energie en dat over een zeer lange levensduur.


Een uniek ontwerp - SunPower Maxeon zonnecel technologie:

De SunPower Maxeon zonnecel is de enige cel die op een vaste koperen fundering is gebouwd en amper onderhevig is aan aantasting en barsten die conventionele panelen degraderen. Cellen van andere merken gebruiken een minder duurzame metalen pasta op de voor- en achterkant om de energie die de cel genereert te geleiden. Sunpower Maxeon cellen zijn verankerd op een stevige koperen basis. Het unieke ontwerp verwerkt de extra energie die elke cel genereert, en maakt ze zo goed als immuun voor scheuren en corrosie die ervoor zorgt dat standaard zonnecellen gestaag energie verliezen of het helemaal laten afweten.


Temperature Swings:

https://www.youtube.com/watch?v=kdi-qmhCLgI

Standing up to shade:

https://www.youtube.com/watch?v=dlZSL4C0VYQ

MAXEON technology:

https://www.youtube.com/watch?v=VX3QV_pnm0k


BenQ AUO SunForte (335Wp) - 25 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Door een joint venture met SunPower komen de modules (BenQ AUO SunForte en SunPower E20) van topkwaliteit onder beide namen op de markt.


BenQ Solar is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen, en onderdeel van de wereldwijde beursgenoteerde producent van TFT-LCD: ‘AU Optronics Corporation’. BenQ Solar is gespecialiseerd in zonne-energieoplossingen met een hoog rendement voor zowel de residentiële-, commerciële- als utiliteitsmarkt.


BenQ Solar maakt optimaal gebruik van alle kennis en productietechnieken bij AU Optronics en produceert zo innovatieve zonne-energieproducten van top kwaliteit en met een zeer hoge efficiëntie. Het bedrijf heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand, van poly silicon, ingot en wafer tot PV-cellen, PV-panelen en complete PV-systemen. Met deze verticale integratie heeft BenQ solar ook het hele kwaliteitstraject in eigen hand en de producten worden dan ook in alle stadia uitgebreid getest. BenQ Solar producten voldoen aan de internationaal erkende normen, met inbegrip van JET, JPEC, IEC, UL, MCS en CEC.


Tenslotte is BenQ Solar ook een zeer maatschappelijk verantwoorde onderneming binnen de solar sector. Zo verkreeg ze in 2010 als eerste ter wereld de “PAS2050 Carbon Footprint verificatie’ voor een PV paneel, is het bedrijf sinds 2011 lid van de Europese PV Cycle Associatie en voldoet het bedrijf aan de RoHS wetgeving.

Phono Solar (330Wp) - 10 jaar productgarantie - 25 jaar vermogensgarantie

Phono Solar Zonnepanelen zijn niet voor niets de slimste keus van 2016! Door het uitvoeren van testen die de IEC normen ruim overschrijven staan de panelen garant voor kwaliteit & betrouwbaarheid. Daarnaast kunnen Phono Solar Zonnepanelen door hun egaal zwarte kleur en discrete ontwerp eenvoudig worden geïntegreerd in ieder daktype.


Het internationale consultancy bureau DNV-GL (voorheen KEMA) heeft onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van zonnepanelen gedurende hun levensduur. Uit deze test, welke 19 zonnepanelen fabrikanten in beeld brengt, komt Phono Solar als best presterende zonnepanelen leverancier naar voren. En dat is niet voor niets! Door het uitvoeren van testen die de IEC normen ruim overschrijven (3 tot 6 keer zwaardere testen) staan de panelen garant voor kwaliteit & betrouwbaarheid.


Phono Solar is een serieuze grote fabrikant van zonnepanelen. In 2008 is het bedrijf opgericht door de SUMEC Group Corporation (Global Fortune 500 company) en momenteel heeft het bedrijf een productiecapaciteit van 800MW.

De Sumec Group houdt zich niet alleen bezig met zonnepanelen, maar ook met haven engineering, bouw, energie engineering, logistiek en telecommunicatie. Op deze manier spreiden ze het risico van een soms grillige zonnepanelen markt en kunnen ze hun garantie afspraken ook daadwerkelijk nakomen. Daarnaast heeft het bedrijf Phono solar meerdere vestigingen in Europa: in Duitsland, Engeland, Italië, Roemenië, Frankrijk, Bulgarije, Tsjechië, Slowakije en Polen. Mocht er dus een garantieclaim nodig zijn, dan weten we dat ze in de buurt zijn en snel kunnen handelen.

 • Tier 1 fabrikant volgens Bloomberg BNEF
 • SolarIF gecertificeerd (mogelijkheid tot herverzekeren van zonnepanelen bij SolarIF)
 • Phono Solar biedt standaard 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie (waarvan 12 jaar lang 90% vermogensrendement) . Dit is net als bij de veel PV fabrikanten, maar het enige en grote verschil voor ons is, dat wij ook zekerheid hebben dat ze deze garanties na kunnen komen.
 • Zeer lichtdoorlatend EVA: meer licht op de cellen zorgt voor een hoger rendement.
 • SMART, monitor de prestaties van elk paneel en haal maximaal rendement uit uw investering

Waarom Solare?

 • Ruime ervaring en kennis
 • Vakmensen met vakkennis
 • Ruim aanbod
 • Klantenservice voor al uw vragen
 • Afhalen mogelijk
 • Laagste prijs garantie (o.b.v. exact dezelfde aanbieding)Social Media

Volg ons op Facebook

Copyright © 2018 Solare - Alle rechten voorbehouden          


Betalingsopties

Overschrijving

PaypalVerzending via

UPSAfhaalpunten

Zwalm

Amougies

Solare

Neerstraat 20/1

9636 Nederzwalm

T: +32 (0) 492/97.13.12

T: +32 (0) 487/62.09.13

E: info@solare.be


Openingstijden kantoor:

Maandag:   

Dinsdag:     

Woensdag: 

Donderdag:

Vrijdag:   

Zaterdag:

Zondag:   

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

10:00 - 12:30

gesloten